Oli kulunut vajaa kolme viikkoa kaatumisestani Kaunasin MM-osakilpailussa. Töitä oli tehty ja kilometrejä ajettu. Vene oli korjauksessa Molgaardin tehtaalla Tanskassa viikon ajan. Moottori oli läpi käyty ja tarvittavat osat vaihdettu. Konetta oli käytetty, mutta ei ajettu. Viimeinen osa saatiin paikalleen keskiviikko iltana. Illalla satoi rankasti, joten testaus jäi Zarasain kilpailuihin. Koska matkalle lähdettiin aikaisin torstai aamuna.

Pääsimme perjantaina konetta käyttämään laiturissa, tuntui toimivan. Aika-ajot alkoivat melko lupaavasti, tuloksissa 8:s kilpailuun lähdettäessä. Ensimmäisen erän tuloksena oli 9 sija. Toisessa erässä samoin.

Sunnuntai aamun harjoituksissa alkoivat ongelmat. Ensin hajosi hissin moottori parin kierroksen jälkeen, johon mahtui myös pieni ilmalento. Alas tulin toki oikein päin.

Hissi saatiin kuntoon aamulla, kolmannen erän alkuun. Erässä teho alkoi hiipua moottorista ja erä oli jätettävä kesken. Moottori kyllä kävi, mutta kierrokset olivat selvästi matalat. Ongelmaa selviteltiin, mutta ei ollut tarkoituksenmukaista vajaatehoisella moottorilla ajamista jatkaa. Kolmen viikon takainen hurja kaatuminen oli tehnyt tuhojaan moottorille. Näin yhteispisteissä oli tuloksena 13:ta sija kotiintuomisina. Ei ollenkaan tyydyttävä tulos.

Nyt on aika käydä moottori uudelleen läpi ja tarvittaessa kone vaihtaa. Vajaan kahden viikon päästä ollaan taas kilpailussa mukana, kun Norjan Tonsbergissä ajetaan seuraava MM-osakilpailu.